The Costs as a Term of the Theory of Distribution and Logistics - Viestová, Kristína
Náklady ako základný faktor podnikovej ekonomiky a jeden z kľúčových faktorov komerčného úspechu podniku. Náklady. Distribučné náklady. Logistika, logistické náklady. Prepojenie logistického úsilia a logistických nákladov. Logistické indikátory.