Ekonomika a manažment podniku vedecký časopis pre ekonomickú teóriu a prax
Cieľom časopisu je prinášať originálne redakčnou radou recenzované vedecké články o ekonomike a manažmente podniku z oblasti mikroekonomiky, manažmentu, marketingu, informačných systémov, riadenia ľudských zdrojov, ako aj ďalších oblastí podnikovej praxe.Pozornosť bude venovaná aj prezentácii medzinárodných projektov zameraných na pomoc podnikom a regiónom v procese postupného začlenenia do jednotného ekonomického priestoru Európskej únie