Rychlý transfer znalostí - nový klíč k úspěchu - English, M. J.
Rapid knowledge transfer (RKT) - pojem, ktorý sa začína vo svete objavovať v súvislosti s pokrokom v kvalite a so znalosťami, ktoré je možné premeniť na hodnotu pre zákazníka a zisk. Rýchlosť ako dôležitý faktor podnikania. Rozvoj intelektuálneho kapitálu. Starnutie obyvateľstva a zachytenie vedomostí starších zamestnancov ešte pred ich odchodom z firmy. Využívanie vedomostí "best practice" v podnikaní. Starostlivosť o ľudský kapitál.