Ani na internetu není nic zadarmo - Líbal, Ratibor
Čo je internetový marketing. Ako používať internetový marketing efektívne. Internetová prezentácia firmy ako kľúčový marketingový nástroj. Reklama na internete. E-mailový marketing. Blogy a komunity na internete. Efektívna kombinácia marketingových nástrojov a ich úprava pre konkrétny projekt.