Ako vníma správu daní na Slovensku podnikateľská sféra - Ďurinová, Ivona, 1964-
Prieskum názorov podnikateľskej sféry na správu daní v SR. Cieľom prieskumu bolo zistiť, ako vnímajú správu daní na Slovensku podnikateľské subjekty., poukázať na pozitívne ako aj negatívne stránky správy daní v SR, identifikovať problémy, ich príčiny a navrhnúť možnosti ich riešenia.