[Oligopoly a regulované monopoly] - Tóth, Miroslav, 1961-
Recenzia na monografiu Oligopoly a regulované monopoly . Uvedená monografia je rozdelená do štyroch častí, ktoré na seba logicky nadväzujú. Cieľom monografie je sprístupniť v kompaktnej podobe základné poznatky o produkčnej a nákladovej analýze, o modelovaní trhu dokonalej konkurencie, trhu monopolov, trhu oligopolov a možnostiach využitia modelového aparátu na skúmanie rovnováhy na týchto trhoch .