Internetové bankovnictví v české kotlině
Zlepšenie zabezpečenia bankových klientov. Phishing - krádež identity s cieľom zneužitia pri prístupe na účet prostredníctvom i-bankovníctva. Rast využitia i-bankovníctva. Charakteristika piatich skupín bankových klientov. Dôvody brzdy využitia i-bankovníctva. Využitie kombinácií kanálov priameho bankovníctva klientmi.