Dynamika zahraničního obchodu EU v letech 1990-2004 a restrukturalizace jeho teritoriálního zaměření - Paličková, Irena
Svetový obchod v rokoch 1990-2004. Rozhodujúca váha EÚ vo svetovom obchode. Porovnanie podielu EÚ na svetovom obchode v rokoch 1990 a 2004. Smery zahraničnej obchodnej expanzie EÚ. Hlavní partneri v dovozoch do EÚ. Obchod EÚ s USA. Obchod EÚ s Japonskom. Obchod EÚ s Čínou, Švajčiarskom a Ruskom. Zahraničný obchod s kandidátskými krajinami.