Pojetí ekonomické výkonnosti a možnosti jejího měření - Uhrová, Natalie
Chápanie ekonomickej výkonnosti. Medzinárodné porovnanie hrubého domáceho produktu. Ukazovateľ reálneho dôchodku. Vplyv výmenných relácií na reálny dôchodok.