Dizajn a jeho aplikácia v oblasti distribúcie - Kita, Pavol
Definovanie oblasti aplikácie dizajnu. Pojem a koncepcia dizajnu. Dizajn a stratégia. Distribučný kanál a jeho dizajn. Proces dizajnu distribučného kanála. Segmentácia trhu. Trhová pozícia distribučného kanála.