Vývoj regulace účetnictví ve Velké Británii - Žárová, Marcela
Historické východiská regulácie účtovníctva vo Veľkej Británii. Nové zmeny v systéme regulácie účtovníctva. Vzťah účtovnej legislatívy a účtovných štandardov.