Prierez dôchodkovými systémami vo vybraných krajinách - Vidová, Jarmila, 1967-
Problematika dôchodkového zabezpečenia v krajinách susediacich so Slovenskom a v krajinách fungujúcich na odlišných spôsoboch financovania dôchodkov. Dôchodkový systém v Českej republike. Dôchodkový systém v Poľskej republike. Dôchodkový systém v Maďarsku a v Rakúsku. Dôchodkový systém vo Veľkej Británii a v USA.