Aktuální výzvy v oblasti finanční infrastruktury - Opravilová, Renata
Finančná infraštruktúra a stabilita finančného systému ako celku. Analýza rizík v súvislosti s finančnou stabilitou. Charakteristika Jednotného eurového platobného priestoru - SEPA (Single euro payments area), cesta k jednotnému európskemu vnútornému trhu. Prijatie právneho rámca jednotných podmienok platobného priestoru, New legal framework.