Nevýhody procesne orientovanej kalkulácie nákladov z hľadiska jej implementácie - Potkány, Marek
Pojem kalkulovanie. Kalkulácia nákladov. Voľba optimálnej metódy kalkulácie. Metóda kalkulácie. Procesne orientovaná kalkulácia nákladov. Definícia metódy ABC. Implementácia metódy ABC a jej problémy. Nevýhody využívania kalkulácie nákladov prostredníctvom činností.