Organizačná kultúra niektorých typov organizácií verejnej správy - Lovaš, Ladislav
Na báze rámca súperiacich hodôt bola zisťovaná organizačná kultúra dvoch typov organizácií verejnej správy. Slovenskou verziou dotazníka OCAI (Organizational culture assessment instrument) bola identifikovaná konfigurácia 4 základných typov organizačnej kultúry úradov práce a verejnej zdravotnej poisťovne.