Bio je o životnom štýle - Hinková-Dibarborová, Andrea
Vplyv ekologického poľnohospodárstva a konzumácie bioproduktov na zdravie. Na Slovensku je situácia v bioproduktoch slabá. Trochu lepšia sortimentová situácia je v špecializovaných predajniach s bioponukou, ktorých je na Slovensku 51. Zákazníci na bioprodukty. Česko je ďalej. Stav v Nemecku a USA.