Banky pod vlivem tří faktorů
Budúcnosť bankovníctva pod vplyvom troch faktorov: populačné zmeny, rastúca konkurencia, transparentnosť. Vplyv stárnutia populácie a migrácia na činnosť bankovníctva. Globálna banková konkurencia. Vyššie nároky na detailnosť bankových informácií. Rast moci kupujúcich ako dôsledok jednoduchého prístupu k informáciám. Integrácia klientských dát. Charakteristika technologických schopností, ktoré majú vplyv na výkonnosť bánk.