Softvérové pirátstvo z pohľadu študentov slovenských vysokých škôl: empirická štúdia - Mesároš, Peter
Objasnenie príčin pirátskeho správania študentov vysokých škôl a to na základe výskumu realizovaného na vysokých školách a univerzitách. Model pirátskeho správania. Vzťahy a súvislosti medzi faktormi, ktoré takéto správanie podporujú.