Ženské podnikateľské prostredie na východnom Slovensku (sociologický výskum) - Kráľová, Ľuba
Analýza charakteru ženského podnikateľského prostredia na východnom Slovensku na základe výberového sociologického výskumu. Výsledky výskumu z hľadiska možností a príležitostí pri vzniku podnikov, pri zamestnávaní žien a mužov ženami podnikateľkami, z hľadiska problémov, ktoré podnikateľky majú od založenia firmy až po súčasnosť. Rovnosť rodových príležitostí v podnikateľskom prostredí.