Financovanie firiem formou Asset Backed Securities v podmienkach EÚ - Pavelka, Ľuboš, 1962-
ABS - Asset Backed Securities. ABS predstavuje predaj obchodných pohľadávok, ktoré sú financované z výnosov predaja emitovaných cenných papierov. Priebeh ABS transakcie. Ciele a výhody ABS. Riziká ABS financovania. Opatrenia na zabezpečenie bonity (credit enhancement). Fázy financovania ABS. Podmienky ABS. Položky, z ktorých pozostávajú poplatky ABS financovania. Budúcnosť investícií do ABS cenných papierov.