Kontextová reklama rastie - Doktor, Vladislav
Cieľom kontextovej reklamy je priviesť návštevníkov internetu na požadované stránky. Kontextová reklama ponúka oproti bannerom a iným formátom plošnej reklamy platbu len za reálne kliknutia užívateľov, ktorí tým prejdú na zadanú internetovú stránku. Aké sú ďalšie možnosti kontextovej reklamy.