Medzinárodné riadenie ľudských zdrojov - manažment expatriotov - Krajčík, Daniel, 1981-
Mať správnych ľudí na správnom mieste a v správnom čase vystupuje ako kľúčový faktor medzinárodného rastu firmy. Manažment expatriotov. Medzinárodný manažment ľudských zdrojov sa stal horúcou témou v reálnom biznise i záujmom akademickej obce. Úspešný manažment expatriotov. Ľudské zdroje majú dnes pre každú firmu strategický význam, sú jej najcennejším zdrojom.