Nové přístupy managementu - Veber, Jaromír
Prístupy k hodnoteniu výkonnosti firmy. Nové pohľady na hodnotenie čiastkovej výkonnosti firmy. Hodnotový reťazec a meranie výkonnosti. Priority výkonnosti. Výkonnosť zákazníkov. Efektívnosť produktov. Efektívnosť výroby. Moderné pohľady na posudzovanie výkonnosti prevádzkových činností.