Podpora rozvoja malých a stredných podnikov v Slovenskej republike - Daňková, Alena
Súčasný systém podpory malého a stredného podnikania v SR. Legislatívna úprava. Finančné podporné programy. Návrh na zmeny v systéme podpory malého a stredného podnikania. Reformy v oblasti podporných programov.