Expert systems utilization in knowledge management - Vostrovský, Václav
Problematia uplatnenia expertných systémov v znalostnom manažmente ako súčasti tzv. expertného eLearningu. Toto riešenie umožňuje uchovávanie dôležitých znalostí v báze znalostí a ich efektívny prenos v momente potreby príslušným pracovníkom vo forme multimediálnej výukovej aplikácie.