Europeizácia v kontexte SZBP EÚ a jej vplyv na zahraničnú politiku členských štátov - Hošková, Jana
Problematika europeizačného procesu v rámci Spoločnej zahraničnej a bezpečnostnej politiky EÚ (SZBP). Analýza vplyvu SZBP EÚ na členské štáty.