Medzinárodné audítorské štandardy komunikácia medzi audítorom a členmi orgánov spoločnosti v nadväznosti na ISA 260 a ISA 580 - Paule, Ivan
ISA 260 - Komunikácia audítora s osobami poverenými správou spoločnosti a ISA 580 - Vyhlásenia vedenia spoločnosti. Prečo je potrebná komunikácia medzi audítorom a členmi orgánov spoločnosti. Čo je predmetom komunikácie a kedy by mal audítor komunikovať. Forma komunikácie. Audit skupiny podnikov. Vyhlásenie vedenia spoločnosti. Význam komunikácie medzi vedením spoločnosti a audítorom.