DPH v Európskej únii - Jurišová, Anna
Úprava dane odpočítanej pri investičnom majetku v § 54 zákona o DPH úzko súvisí s postupom pri odpočítaní dane podľa § 49, t.j. s vecným priraďovaním nakúpených tovarov a služieb podľa účelu ich použitia. Čo predstavuje investičný majetok. Čo predstavuje zmenu účelu použitia investičného majetku podľa zákona o DPH. Príklady.