Druhá cenová vojna - Haluza, Ivan
Lídl efekt, ktorý na Slovensku odštartoval cenovú vojnu maloobchodných reťazcov, pomaly doznieva. Slovensko opúšťajú prvé reťazce, ktoré boj o zákazníka vzdali. Nemecký diskontér Aldi vykompenzuje odchod niektorých konkurentov z trhu. Príchod Aldi pomôže konkurencii, ale práve to straší slovenských potravinárov. Znižovanie kvality potravín. Slovensko je pre reťazce stále atraktívne. Uvoľnené priestory.