Marketing pred zmenami - Čikovský, Konštantín
Kríza marketingovej komunikácie, jej podstata. O priazeň spotrebiteľa , jeho vnímanie sa uchádza čoraz viac médií, s čoraz väčším počtom reklamných odkazov. Schopnosť spotrebiteľa prijímať posolstvá sa nezmenila. Zväčšujúca sa uniformita v ponuke tovarov a služieb. Značky a ich význam. Spotrebiteľ sa pri rozhodovaní bude čoraz viac opierať o skúsenosť s produktom, lebo jeho skúsenosť s reklamou je sklamaním.