Náhorní Karabach a řešení mezinárodních konfliktů podle realistické tradice - Ditrych, Ondřej
Definícia medzinárodného konfliktu. Vyriešenie medzinárodného konfliktu. Racionálny prístup k riešeniu konfliktu. Úloha mocností. Stručná história konfliktu v Náhornom Karabachu. Geopolitické záujmy Ruska, USA, Turecka a Iránu.