Internet v pojišťovnictví - Vích, Marek
Využívanie internetu obyvateľmi v ČR. Charakteristika produktov poisťovní ponúkaných na internete. Správa poistenia, zmeny poistných zmlúv prostredníctvom internetu. Prepojenie správy s internetovým bankovníctvom.