Obchodovanie v znalostnej ekonomike - Potisková, Ingrid
Globalizácia ekonomiky a budovanie znalostnej ekonomiky. Nástrojom tejto celosvetovej stratégie sú nové informačné a komunikačné technológie. Ich zavádzanie je predpokladom rozvoja elektronického obchodu.