Konkurencieschopnosť malých a stredných podnikov v SR v podmienkach integrácie - Hudáková, Ivana, 1976-
Charakteristika konkurenčnej výhody. Prieskum vnútornej štruktúry konkurenčnej výhody podnikov s využitím metódy VRIO (value, rareness, imitability, organisation). Dotazníkový prieskum 43 podnikov z oblasti agropotravinárstva, stavebníctva, ťažkého a ľahkého priemyslu, veľko a maloobchodu a služieb. V prieskume boli hodnotené: výnimočné schopnosti - primárne činnosti a podporné činnosti, hmotné a nehmotné zdroje a spôsobilosti. Súhrn výsledkov prieskumu.