Ako komunikovať efektívne - Olexová, Cecília, 1976-
Formy komunikácie v organizácii. Interpersonálna komunikácia. Bariéry efektívnej komunikácie. Námety na zefektívnenie komunikácie. Problémová komunikácia. Všeobecné zásady, ktoré by mal manažér dodržiavať pri riešení konfliktov.