Vzdelávanie a príprava pre trh práce - Olexová, Cecília, 1976-
Vzdelávanie a príprava pre trh práce sa realizuje prostredníctvom Národného projektu IIIa "Vzdelávanie a príprava pre trh práce a zamestnanecká prax" a relizujú ho úrady práce, sociálnych vecí a rodiny. Cieľové skupiny vzdelávania a prípravy pre trh práce. Aktivity, ktoré v sebe zahŕňa vzdelávanie a príprava pre trh práce. Výber a zaraďovanie uchádzačov o zamestnanie a záujemcov o zamestnanie do vzdelávania a prípravy pre trh práce. Výška príspevku, ktorý poskytuje úrad práce dodávateľovi služby vzdelávania. Príspevok na vzdelávanie a prípravu pre trh práce poskytovaný uchádzačovi o zamestnanie. Služby pre rodinu s deťmi. Zamestnanecká prax.