Prispievaj, koľko môžeš čo je vlastne tretí dôchodkový pilier? - Škriniar, Pavel, 1979-
Premena doplnkového dôchodkového poistenia na sporenie. Tretí a štvrtý pilier. Investovanie v treťom pilieri. Situácia v doplnkovom dôchodkovom sporení v Čechách.