Aktuálne problémy výučby podnikovej ekonomiky a manažmentu - Majtán, Štefan
Aktuálne problémy výučby podnikovej ekonomiky a manažmentu na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Nový priestor pre všeobecnú náuku o podnikovej ekonomike a podnikovom manažmente. Oblasti podnikovej ekonomiky, v ktorých badať najintenzívnejší rozvoj teórie. Rozvoj špecifických náuk v podnikovej ekonomike a manažmente. Spájanie teórie s praxou.