Modelling of reasonable profit in regulated industries - Fendek, Michal
Skúmanie podmienok rovnováhy na trhu sieťových odvetví priemyslu. Ekonomický vplyv sieťových odvetví na národnú ekonomiku. Metódy regulácie. Regulácia na báze návratnosti. Miera výnosnosti regulácie. Averch - Johnson model regulácie účinkov.