Celosvětový výzkum trhu - a jak jsme na tom my? - Zahradníček, Stanislav
Informácie o svetovom výskume trhu. Ktoré štáty sú lídrami v oblasti výskumu trhu. Kto sú zadávatelia výskumu trhu. Štruktúra použitých výskumných metód. Ktoré nadnárodné výskumné skupiny vládnu svetovému výskumu trhu.