K vymedzeniu pojmu verejné financie - Sokira, Jozef
Podstata verejných financií vo vedeckej literatúre a učebniciach. Verejné financie ako financie verejného sektora. Verejné financie ako financie subjektov verejnej správy. Rozdielne metodiky štatistického vykazovania verejných financií.