Jak se vypořádat se střetem kultur - Rafferty, John
Ako sa vysporiadali so stretom kultúr v medzinárodnej farmaceutickej spoločnosti Zentiva. Adaptačný seminár a firemný deň pre zamestnancov. Spojenie farmaceutických firiem Léčiva - Česko, Slovakofarma - Slovensko a Sicomed - Rumunsko. Rokovací jazyk angličtina. Spoločný zamestnanecký časopis Qalt. Sťahovanie manažérov firmy na iné trhy.