Kto nie je na webe, akoby nebol... - Miklošík, Andrej
Výhody internetovej prezentácie firmy. Tri základné možnosti vytvorenia a prevádzkovania webovej stránky: vo vlastnej réžii, kúpou redakčného softvéru, alebo využitím služieb špecializovanej agentúry. Voľba doménového mena. Prehľad nákladov na realizáciu projektu. Pokračovanie článku v nasledujúcom čísle.