Kto nie je na webe, akoby nebol... - Miklošík, Andrej
Návštevnosť ako jeden z faktorov ovplyvňujúcich úspech internetovej stránky firmy. Možnosti zvýšenia návštevnosti webovej stránky. Dôležitosť reklamy. Zaradenie firmy či odkazu na stránku firmy do katalógu vyhľadávača. Pokračovanie článku v nasledujúcom čísle.