Kto nie je na webe, akoby nebol... - Miklošík, Andrej
Štatistika návštevnosti ako marketingový nástroj, ktorý je špecifický pre prostredie internetu. Určenie populárnosti a významnosti webovej stránky pre návštevníka. Ako sa sleduje návštevnosť. Lokalizácia návštevníka. Sociodemografické štatistiky. Sledovanie premeny bežného návštevníka na firemného zákazníka - analýza konverzie. Ankety na sledovanie spokojnosti zákazníka.