Využitie kalkulácie nákladov podľa činností v obchodnom podniku - Tóth, Miroslav, 1961-
Kalkulácia nákladov podľa činností (activity based costing) - charakteristika a využitie. Charakteristika pojmov používaných pri metóde ABC - zdroje, činnosti, nosič zdrojov a nosič nákladov. Implementácia metódy ABC v obchodnom podniku. Metóda ABC ako základ techniky activity based management (ABM).