Nákupné správanie zákazníka a predvídanie dopytu - Dzurová, Mária
Analýza životného cyklu zákazníka. Klasifikácia zákazníkov podľa hodnoty. Analýza zákazníckej ziskovosti. Riadenie vzťahov so zákazníkmi. Riadenie dodávateľského reťazca (SCM). Predvídanie dopytu. Reakcia zásobovacieho reťazce pri rôznych nákupných situáciách spotrebiteľov. Podnikateľské riziko a náklady dodávateľského reťazca. Manažment zásob.