Rusko má málo prúdu - Slovák, Kristian
S rýchlo rastúcou ruskou ekonomikou nestačí držať krok výrobca elektrickej energie RAO Unifield Energy Systems (UES). Kritika zo strany prezidenta Putina. Potreba zvyšovania produkcie elektrickej energie v Rusku. Potreba reštrukturalizácie celého odvetvia. Financovanie reštrukturalizácie. Charakteristika UES. Snaha pritiahnuť zahraničných investorov.