Živnostenský zákon s komentárom - Mintál, Ján
Zákon č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní /živnostenský zákon/ v znení ďalších zákonov a zákonov č. 124/2006 a 126/2006 Z.z. Výkon podnikateľskej činnosti na základe živnostenského oprávnenia je v súčasnej praxi najrozsiahlejším.