Aspekty vzdelania a veku pri uplatnení sa na trhu práce v SR - Hamaj, Pavol
Pojmy vzdelanie a vek človeka. Vzdelanie ako prostriedok uplatnenia sa na trhu práce. Diferenciácia nezamestnaných podľa dosiahnutého stupňa vzdelania. Vekový aspekt zamestnanosti v SR. Pozitíva a negatíva starších a mladších pracovníkov. Niektoré osobitosti slovenského trhu práce.